Dålig uppdatering..

Ser att jag har någon/några läsare kvar, fast jag i princip aldrig skriver ngt. Jag vet själv hur irriterande det kan va att besöka en blogg dagligen som sällan uppdaterar. Ändå fortsätter man att klicka sig in på den varje dag. Jag vet inte om ni blir speciellt irriterade, men tänkte iallafall vara lite snäll och skriva ett litet inlägg om vad som hänt sen jag sist uppdaterade.

"Lilla" Tyra har ju hunnit fylla ett. I dagsläget är hon exakt 15 månader, 3veckor och 3 dagar (klockan är över 12). Och hon har verkligen utvecklats senaste tiden, hon pratar, hon går, "sjunger", dansar, små springer, klär på sig nästan helt själv. Det är säkert en hel del jag glömmt, vet dessutom inte vilka framsteg jag redan berättat om men men.

För nån vecka sen när vi var i stallet träffade vi en kompis där och hennes barn som fyller 2 den här månaden så hon är lite äldre än Tyra, men gud vad söta dom är tillsammans. Dom springer pch håller handen, kramas, pussas skriker skäller och bråkar med varandra om leksakerna. Men oftast håller dom sams, och det är nog det roligaste jag vet just nu. Att se när Tyra springer runt och leker med andra barn i samma ålder. Hon har blibit riktigt självständig min lilla tjej. Och temprament har hon, är det ngt hon inte vill eller tycker man gör fel så slänger hon sig bara ner på marken och skriker och försöker få sin vilja igenom. Men i och med att jag har rätt bra tålamod och tycker att det är fel att lära henne att hon får som hon vill när hon gör så så brukar jag lyfta upp henne om det är möjligt (om hon inte ålar sig så jag riskerar att tappa henne.) och om det inte går brukar hon få vara en stund. Men det tar inte lång tid innan hon blir glad igen. Men vanligtvis är hon glad och skrattar mest hela tiden. Jag älskar hennes skratt! Riktigt gulligt! Något jag inte alls tycker om är när folk i princip hånar en när man pratar med sitt barn, även fast Tyra är för liten för att förstå mycket av det jag säger/menar så pratar jag med henne hela tiden om allt ändå. Jag tycker inte alls det är fel eller pinsamt då jag tror att det är ett sätt att "hjälpa" henne att lära sig fler ord vilket tillslut resulterar i att hon förstår vad jag menar. Det är iallafall min teori. Och om jag trasslat ihop allt nu och gjort er förvirrade eller ngt så är det för att jag är trött =)

Hmm, vad har mer hänt...
Jag och pappa har skaffat en splitter ny fyrhjuling, skitkul!
Jag har gjort i ordning min walk-in-closet. Blev asnöjd med resultatet fast det tog ett rätt bra tag innan jag blev klar då jag målade om och satte upp spegelväggar och massa annat.
Jag har åkt studentflak med storesyster Madde som tog studenten den 10:nde. Både min och Maddes telefoner dränktes i öl och avled :'( Haha men köpte ny igår som jag är nöjd med!
Har skaffat en underbar pojkvänn också. Han är verkligen hur söt och snäll som helst, inte bara mot mig utan Tyra också vilket är väldigt viktigt för mig.

Men men jag ska faktist sova nu. Är riktigt trött. Godnatt =)