Hallå där!

Idag har jag och min storesyster Madelene varit och hälsat på i Beas skola. Hade riktigt trevligt där och alla tyckte Tyra var jätte söt! Som vanligt ;) Sen åkte jag, Madde, Bea, Tessan och Tyra in till stan och fikade, hade jätte trevligt med tjejerna :) Sen gick vi runt lite och sen på vägen hem mötte vi Linus, Adde, Kristoffer och Kristoffer och stod och pratade med dom ett tag. Sen när vi väl kom hem så åt först Tyra sen jag. Det är väll i stort sett vad vi gjort idag. Fick även en jättefin ny läpppiercing utav Bea! Lägger ut bild nån dag :) Men nu ska jag och Tyra mysa en stund framför tv:n och sen ska vi sova. Fast först ska jag stoppa in mammas tvätt i torktumlarn som jag lovat.

Natti natt.

Sova.

Nu ska snart jag och Tyra gå och lägga oss, eller Tyra sover redan fast i sin babysitter så ska snart lägga henne i sin säng och sen ska jag sova. Fast först ska jag uppdatera lite om vad som hänt den senaste tiden även fast det inte är så värst mycket. Idag har jag och Tyra myst och busat hela dagen, hon har börjat vara lite piggare nu och ligger vaken lite längre på dagen, annars brukar jag tycka att hon sover hela tiden. Men det gör dom ju i början. Men men, För ca 3-4 timmar sen badade jag och lilltjejen, tycker detär såmysigt och roligt. Hon gör alltid så roliga och söta miner i badet attman inte kan hålla sig för skratt och sen helt plötsligt somnar hon. Hon är så söt min lilla flicka!

Jag och mamma har också börjat planera dopet lite smått, och vad jag har kunnat räkna ut än så länge så kommer det komma runt 50 pers.Om inte mer.. Sen har vi bestämmt låtar och gudmödrar och gudfar. Funderar på en till gudfar. För jag har tänkt mig att ha 2 vuxna som jag inte är släkt med om det händer mig något så dom kan ta hand om Tyra, och då har jag valt 2 stycken (1 kille och 1 tjej)  jag vet är lämpliga och som skulle klara av det och sköta om henne bra. Sen har jag även tänkt ha 2 i min ålder ifall att det skulle hända mig något när Tyra är i min ålder då dom som är vuxna nu är rätt gammla. Tycker det är rätt smart för då finns det alltid någon som orkar ta hand om henne. Och det ärju alltid bra med för många än för få eller hur?

Men nu orkar jag faktist inte skriva mer och har inte så värst mycket mer jag orkar berätta just nu. Kanske en annan dag.

Nu ska Tyra få lägga sig i sin sängoch sen ska vi sova. Godnatt!

Fast car

Älskar låten!

Ont i huvudet.

Tjenare allihopa. Sitter här med Tyra brevid i babysittern och väntar på min kusin och hennes barn. Tror att dom är här om en timme ungefär. Och jag hoppas min huvudvärk har gått över tills dom kommer. Det var fan längesen jag hade ont i huvudet... Finns inte så mycket att berätta om dagen ännu så fårväll uppdatera senare om jag orkar... Nu ska jag och Tyra lägga oss och busa i sängen i väntan på kusinen :)

Ha det!

Tjollahopp

Tjenare! Just nu ligger lilla Tyra och sover i sin säng medans jag springer runt och fixar och trixar. Vi skanämligen åka till BVC. Ska vara där 2, och har en hel del att fixa innan dess. Packa skötväskan, förbereda vagnen, fixa mat till mig och syrran, ringa och väcka syrran, byta på Tyra, mata Tyra, klä på henne, och sen är et nog dags att åka. Måste till gammla skolan först för att hämta min telefon som jag lånade ut till lillesyrran. Och då är det bäst att åka i tid då alla mina gammla lärare säkert kommer vilja prata och kolla på lilltjejen. Fast egentligen vill jag inte åka till skolan nu dåalla precis haft sportlov och säkert har en hel del av eleverna varit sjuka. Vill inte att lilla Tyra ska bli sjuk. Men jag måååste ha min telefon då vi ska möta mamma efter BVC. Får se hur vi löser det där. Kanske syrran kan springa in och hämta den åt mig eller passa Tyra under tiden. På nått sätt fixar det sig alltid! Men nu bör jag nog fortsätta så att vi hinner! Ha det bra så länge!

Tisdag

Tjenare allihopa.

Får väll börja inlägget med att förklara att jag klarar att betala för Tyra själv, men mina föräldrar köper grejjer till henne av EGEN vilja. Jag tjatar på dom att det inte behövs men dom vill så gärna, så det är absolut inte så att jag tigger till mig saker utav dom. Så inga fler missförstånd om det nu tack!

Och för det andra, jag är absolut inte en dåligare förälder för att jag röker. Så länge mitt barn har det som behövs och jag tar hand om henne så hon mår bra så spelar resten ingen roll! Finns dom  föräldrar som fullständigt skiter i sina barn. Som slår dom, våldtar dom, super sig fulla och låter ungarna springa vind för våg hela nätterna. Såg till exempel en morsa här om dagen som var VUXEN och satt på samma buss som mig och mamma, ungen sa att hon velat klappa en hund som hoppa av bussen och morsan sa skit otrevligt tillbaka till sin 3 åring "Det ville jag också! Men jag fick inte!". Tyckte hon värkade konstig och såg ut att vara alkohol påverkad, vilket jag fick bekräftat att hon var då vi hoppade av vid samma hållplats. Hon tog ungen i handen och vinglade runt på stationen med ungen flygande som en vante efter sig. Och folk säger att unga föräldrar är dåliga... Visst finns det säkert unga föräldrar som inte klarar av sitt jobb. Men dra förfan inte alla över en kant!

Nej nu pallar jag fan inte med nå mer negativt i det här inlägget,blir så tråkigt då.

Idag har jag och min lilla älskling legat i sängen och myst hela dagen nästan, skönt som fan! Går inte att beskriva känslan av att känna sig behövd och älskad av en så otroligt fin liten människa! Jag älskar min dotter mest av allt. Allt man går igenom under en graviditet och förlossning är värkligen värt varenda sekund när man får något så underbart fint i slutänden. Och den härligaste känslan efter förlossningen är att veta att man aldrig blir av med henne! :D Vill inte vara utan min lilla tjej en sekund!

Nej nu ligger Tyra och sover här i min famn så vi ska lägga oss i sängen nu! Natt