Hur kan stressigt bli bra?

Antagligen trivs jag med stress... Eller så är jag van. Gör alltid allt i sista sekunden! Dumma mig :)

Idag har varit en bra men stressig dag. Gick upp tidigt imorse med världens huvudvärk. Men var ju tvungen att säga hejdå till mamma och pappa som åkte upp till funäsdalen/ramundbergen imorse för att rensa ur våran stuga som vi var tvungna att sälja. Inte för att vi har dåligt med pengar men av en hel del andra anledningar. Var tvungen att ta två alvedon från Tyra och lägga mig en timme och vila, sov aldrig för det gick inte, men det blev bättre iallafall. Men innan jag vilade var jag tvungen att sänka Tyras säng, hon stog upp i den imorse när jag vaknade, först på knä och när jag satte mig upp och skulle busa med henne ställde hon sig upp helt! Läskigt men hon är liiite för kort för att kunna ramla ut. Men jag ville ändå ligga steget före och vara smart nog att sänka den innan det händer en olycka. Efter att jag vilat gick jag upp och sa hejdå till föräldrarna och satte sedan igång med storstädning av huset inför helgen, jag och syskonen ska ha filmkväll i helgen med massa kompisar. Och på söndag ska vi på "höstfest" i stallet och jag ska förmodligen tävla nån gren med Zogina! Om vi klarar det det får vi se då! Som det ser ut nu ligger vi på gränsen, hon är liiite för snabb men det börjar bli bättre så nu är det full träning som gäller! Imorgon ska jag börja dage med att städa sen ska jag och Tyra gå och handla lite, sen blir det förmodligen stallet. Får se om lilltjejen förljer med imorgon med eller om hon får va hemma, det beror på vad klockan blir! Ska förmodligen vara med Fille och nån utav hans polare imorgon, hoppas jag. Skojj :)

Kom just på en hemsk sak som hände lilltjejen idag! Efter att jag skurat mitt rum idag ställde jag bara skurhinken i hallen och Tyra sprang runt i sin gåstol, var så stressad så jag tänkte inte på att hon kan fastna med fingrarna i "urvridaren", det har hänt en gång förut men det blev inget allvarligt då mamma var snabb fram och hjälpte henne loss. Men idag satt jag och åt, och när jag tittat på Tyra vart är hon då tro? Jo vid skurhinken, hinner bara ställa mig upp innan hon sitter fast! Och när jag ska hjälpa henne loss skriker hon heelt panikslagen och hon  har aldrig skrikit så förut, jag fick värsta paniken och fick tårar i ögonen och gjorde allt för att få loss henne utan att skada henne, såg sen när hon  var loss att hon hade ett litet sår. Tvättade rent det med en steriliserad sår tvättare, för det är ju så mkt bakterier övrallt, men det var inget stort sår egentligen. Tyckte bara så synd om henne och blev så ledsen! Hon fick ett jättefult plåster sen som jag tog bort efter ett tag igen då hon bet i tummen hela tiden, vill ju inte att hon sätter i halsen också! Men Allt gick bra tillslut och nu sover hon mätt och glad!

Nu ska jag ringa Simon och sen ska jag sooova! Godnatt folket!

Tyra mamma älskar dig, hade mamma tänkt på att du kunde göra illa dig hade jag tagit bort skurhinken på en gång!! <33

Fan

Jag tror jag kommit in i en såndär period som jag brukade ha på sommaloven innan jag fick Tyra, då jag satt uppe sent varje natt och inte kunde sova. Egentligen är jag hur trött som helst, har ju fullt upp hela dagarna med lilltjejen, städning och hästarna. Ändå kan jag inte sova... Jag hatar sånna här perioder!


I brist på ngt att skriva får ni en "lista".






Favoritcafé: Hmm, Inget speciellt vad jag kommer på nu.
Favorittidning: Brukar inte läsa.
Bästa saken som händer i vinter: Få dra min lilla älskling i pulka!
Favoritplagg i garderoben just nu: Ingenting..
Längd: Ungefär 162 cm.
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart eller vitt tror jag.
I höst kommer jag att gå klädd i: Myskläder.
Men absolut inte i: Overall!
Mig själv med tre ord: Gottegris, djurvän, mamma.
Jag tränar: En häst xD
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Trött men glad.
Är det nåt du absolut inte äter: Lever. USCH!
Kläder just nu: Fullt påklädd.
Vad sa du senast: Godnatt.
Fisk eller badkruka: Badkruka till en början, men brukar ge med mig, men badar bara i pool och badkar!
Spelar du nåt instrument: Nej.
Morgon- eller nattmänniska: Natt.
Sparare eller slösare: Först och främst ser jag till att min dotter har allt hon behöver, sen slösar jag ngo en hel del.
Har du några homosexuella vänner: Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Nja
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Vet inte.
Vad ska barnet/barnen heta? Första heter Tyra Sen får vi se.
Bio eller promenad: Promenad e mysigt!
Är du kittlig: Yes!
Rädd för insekter? JA!
Största svaghet?: För snäll/omtänksam och har svårt att säga nej.
Det här är jag bra på: Att rida.
Bästa bok? I taket lyser stjärnorna vad jag kommer på för tillfället.
Chips, morötter eller godis? Godis (a)
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har piercing, ska tatuera mig på 18 års dagen tror jag.
Stökigt eller välstädat? Helst välstädat men inte alltid det är det.
Gillar du att sjunga? Älskar det.
Anser du att du är stark? Beror på om man tänker fysiskt eller psykiskt.
Använder du knark? Skulle aldrig falla mig in! Inte ens att testa!
Kaffe, te eller inget? Båda men helst kaffe, det är godast!
Har du en besatthet? Tyra, skulle aldrig klara mig utan henne! Och cola men det är inte samma sak! (a)
Civilstånd: Singel och jag trivs med det. Men skulle inte tacka nej till snyggingen från i sommras (country-festivalen)


Ska snart sova. Natt natt

Mysigt!

Hej på er, även idag var en bra dag, spenderade 5 timmar i stallet! 5 TIMMAR! Blev väldigt chockad när syster min berättade det. Fast det var rätt skönt att få vara barnfri en stund, Tyra var hemma med mormor! Hon verkar så stolt över sin tand, eller det är nog för att det kliar men iallafall hon biter en i fingrarna hela tiden och ler, SÅÅÅ gulligt! Imorn ska jag Tyra och Tyras mostrar Madelene och My följa med Lina och Linas syster Emma och kolla på när Emma tävlar Ella i dressyr! Fast innan det ska vi knoppa manarna på ett antal hästar!

Idag när vi var i stallet flätade vi Näbblisa, Zogina, Balderina OCH Ella! haha gissa om olle gillade att vi fätade hans hästar? Nae skulle inte tro det va! Haha lovar att han tagit ut flätorna på Zogina tills vi är där imorgon! Skulle va lite synd då jag tror att hon blivit gullig med lockig man och svans. Vi tvättade även Ellas svans (eller inte vi utan Madde och Emma). Och Lina och Emma klippte ellas svans, det blev fint men lite... Ojämnt! Mowhaha! Nej men det blev skitbra! Sen planerade vi även inför höstfesten vi ska ha i stallet, undoms sektionen står för trailbanan. Det kom även en ny häst idag, gud så spända vi var när bil och trailer kör in på infarten, jag och Lina hoppa och tjöt! Efter att vi varit i stallet gick jag och tyras mostar och köpte godis och snacks. Mötte Malin och Matilda på vägen dit, kul för att det var ett tag sen vi bestämmde att vi skulle ses nåndag, dom har ju bara träffat Tyra två gånger och dom två gångerna sov Tyra.

Nu har jag inte så mycket mer att berätta förutom att Tyra blir överlycklig när jag kommer hem och ska ge mig en jättegosig kram, just nu ligger lilla älsklingen och sover i sin säng, hon e så duktig.

Slänger in en fin låt så hörs vi kanske imorn eller om 3 veckor xD Vi lär väll se! Ha det bra så länge!





Gud jag önskar
Att det vore för alltid
Det jag har med dig
Men jag lovar dig
När allting är slut

Den sista du ser - är mig
Och den sista du hör - är mig


Ser du isen
Börjar smälta vid stranden
Snart är viken fri
En gång satt vi där
När solen var röd
- de sista som brann var vi
Det sista som fanns var vi

Du är mitt liv
- om vi bara har timmar kvar
Lev med mig då
Det är aldrig försent
Fast en måste gå
Det finns något mer
I det nya som väntar dig
Och det sista du ser - är mig

Spring ut nu
På dina blommande ängar
Mörkret samlar sig
Och när natten
Släcker ljuset ikväll
Den sista du ser - är mig
Och den sista du hör - är mig

Tiden samlar oss
Som regn i ett hav
- den glömmer inte dig
Blir du rädd
För denna glittrande grav
- den sista du ser är mig
Det sista du hör är mig

Du är mitt liv
- om vi bara har timmar kvar
Lev med mig då
Det är aldrig försent
Fast en måste gå
Det finns något mer
I det nya som väntar dig
Och det sista du ser - är mig

Du är mitt liv
- om vi bara har timmar kvar
Lev med mig då
Det är aldrig försent
Fast en måste gå
Det finns något mer
I det nya som väntar dig
Och det sista du ser - är mig

Du är mitt liv
- om vi bara har timmar kvar
Lev med mig då
Det är aldrig försent
Fast en måste gå
Det finns något mer
I det nya som väntar dig
Och det sista du ser - är mig

Tjululu

Idag har varit en bra dag. Hann både rida ut med Lina,Emma,Madde och My vilket inte var beräknat från början, när vi kom tillbaka släppte jag in Zogina för att äta, sen körde jag och Olle henne och allt är som det ska igen, så ska få ett tränings program av Olle sen blir det Solvalla när hon väl är i form. Sen har även min lilla trollunge börjat på å krypa nu, det går inte fort och hon kryper bara några steg men hon är på väg! Min älskade lilla tjej!

Tänkte mest skriva det här inlägget för att kunna gå tillbaka och se när hon kröp första gången och så. Alltid kul att ha nerskrivet.

Nu ska jag sova. Natt Natt.

Trööött

Hej alla glada! Sitter för tillfället och skrattar åt min otroligt söta dotter som ligger i sin säng och pruttar och skrattar i sömnen! Hon e ju för gullig! Hon var med mig, moster My och hennes morfar i stallet idag. Moster My fick agera barnvakt medans jag red och morfar körde. Jag red bara Zogina en halvtimme då hon har förslitningar i ett fram och två bakben. Men det gick bra. Var även en hel del "nya" (för mig) människor där.. Kanske inte fullt så imponerad utav alla men iallafall dom flesta var trevliga.

Sov dåligt igår natt, vilket resulterar i att jag är uppe sent även idag. Kommer bli svårt att ställa om dygnet igen. JOBBIGT!

Har för övrigt köpt ny dator också, första gången på länge jag unnar mig själv något (förutom godis och liknande).. Är väldigt nöjd. Köpte en stationär och trådlöst internet då jag tycker att bärbara är piss. Batterierna blir dåliga till slut och datorn blir som en stationär iallafall.. om man inte köper nytt batteri, men det blir bara dyrt i längden och har inte lust att slänga bort pengar i onödan.. Dessutom brukar det oftast vara bättre minne på stationära datorer, och iochmed att jag tar så mycket bilder på min lilla tjej kan det behövas!

Blev ett rätt tråkigt inlägg idag men jag är sjukt trött och längtar efter sängen. Kände bara när jag läste alla andras bloggar att jag fick lust för att det var ett tag sen sist nu. Ska försöka bli bättre nu när jag har nya datorn!

Nu är det sängen nästa! Godnatt!

Två otroligt söta bilder på min lilla tjej och världens gulligaste lilla vovve!