Nämen tjenare fan!

Idag har vi haft "Vårkampen" i skolan, haha tradition... Vårkampen är typ en "Lekdag" där hela skolan delas in i lag, 2 från varje klass, från 6 års till 9 an. Så idag har vi lekt med småbarnen, lärarna fixade massa aktiviteter och för varje aktivitet fick man ett visst antal poäng. Det laget som tillslut fick flest poäng vinner nått pris. Jaja, sen när jag kom hem bytte jag om och satte mig vid datorn. Så lyckades jag hitta massa URL koder ("musikkoder") som man kan använda på playahead och sånnt.. så satt och fixade med minst 100 låtar och sparade dom ^^. Och nu snart ska jag fixa mig lite och dra med Bea till gården. Sen ska Bea ut med Issa, Elin och Sara. Så får se om jag orkar följa med, är jätte trött och har ont i huvvet.. Finns inte så mkt mer att berätta om.. Så jag lägger in några utav låtarna jag hittade idag istället. Byee


Joshua Radin - Only you
http://liblo006.thg.se/11%5B1%5D.JoshuaRadin-OnlyYou.mp3

Den här va faktist lite rolig ;D Fjortisar
http://www.broshan.com/PAmusic/fjortisar.mp3

Den här va fin, Natascha Bedingfield - Wild horses
http://home.stny.rr.com/hlmusic/WildHorses.mp3

Det är så synd att du är så söt!

Älskar den här låten!


Jadu

Sitter just nu vid lillesyrrans bärbara dator, vilket jag egentligen inte får, förlåt syrran men andra datan e upptagen och jag har sjuukt tråkigt. Ikväll har jag varit på gården, Det va Cissi, Tarik och Idde som jobbade. Cissi drog lite tidigare och dom flesta va på moppe träff i Älvsjö. Så jag satt och snackade med Tarik Idde och Sebbe Skytt. Lite roligt samtal ;) Innan det satt vi och kollade på talang, Jag, Jimmy, Skytt, Tarik och Idde, kanske va nån mer? Vi tyckte iallafall att han som trollar med kort e grym som fan! Sen drog alla och gömde mopparna och skit för snuten kom. Sen vid halv 11 körde Tarik hem Idde och sen åkte jag med Tarik till stendal, Skit kul att snacka med alla fulla tonåringar! Träffade även massa kompisar som jag inte träffat på ett tag. Sen så skjutasde Tarik Jimmy och Niklas till bussen och skjutasde hem mig och Jocke. Dom är så snälla båda två, fick höra från Jocke att jag var en väldigt snäll tjej! Alltid kul med gulliga kommentarer / komplimanger.

Idag har jag vart glad hela dagen, lyckats samla ihop 60 poäng eller ngt på 2 dagar! I betyg så nu har jag 135 (Hade 75 innan) så nu kommer jag antagligen komma in på mitt förstahandsval (IT-gymnasiet södertörn i Flemingsbergs centrum) vet inte riktigt om jag vill gå där länge, vi får se hur det blir med det.

Tänkte Även berätta lite om gårdagen på The voice. Det va faktist kul, dom visa oss runt, vi fick se jason sända live ;D Dom visade oss studion där dom spelar in "Vakna med The voice" och visade vat alla kameror låg och så. Sen fick vi sätta oss i ett rum och svara på frågor och betyg sätta klipp och sånnt. Det va inte någon intervju som jag skrev sist, det va en undersökning. Dom ville veta vad dom kunde förbättra och massor. Dom bjöd även på frallor och läsk, det va faktist skitkul, och skönt att sitta och bara ta det lungt efter en hård dag i skolan. Tack Cissi och Bea för en trevlig kväll!

Nu har jag inte så mycket mer att berätta så nu sätter jag punkt.

21 maj

Nu var det ett tag sen igen, inget ovanligt precis. Imorrn ska jag till The voice med världens gulligaste Cissi och världens gulligaste Bea. Vi ska bli intervjuvade. Självklart handlar allt om saker kring The voice! ;D

Idag hade vi spexfoto i skolan, Det va skitkul! Lägger kanske in spexfotot sen när vi fått det, får väll se om jag känner mig snäll.

Vet inte om jag tänker gå till skolan imorrn, tjaffsar jävligt mkt med en utav mina lärare jag har nästan hela tiden, och har inte gått till skolan på hela veckan förutom idag när inte hon va där (hon jobbar inte på onsdagar). Och jag tänker inte gå för en mamma har skällt ut henne för jag orkar värkligen inte, hon e efter mig HELA tiden och tjatar om allt möjligt. Och jag klarar inte det längre, jag orkar faktist inte! Man kan inte pressa en person allt för mkt. Och mamma har redan sagt det till henne, att ju mer hon tjatar ju sämre blir det. Jag är sånn som person att när någon är på mig hela tiden så tröttnar jag och då skiter jag i allt som har med personen att göra. Haha vet inte riktigt om det där blev nå bra men ni fattar säkert vad jag menar på ett ungefär iallafall..
Nog om det, blir bara irriterad om jag fortsätter ;P

I 3 dagar nu har jag suttit och läst en blogg lite då och då, Det är en tjej som skriver om hennes lillebror som dog i cancer. Hon började blogga nått år efter att han fått det, och hon har bloggat en del efter det också. Och jag kan erkänna att jag grät en hel del. Hennes stackars lillebror blev bara 11 år (skulle fylla 12 bara nån månad efter att han dog) och han fick cancer när han var 9 år gammal. Det är HEMSKT!

Några rader ur hennes blogg;

Skrivet av AgnesJohansson, 2007-12-23

Hej, jag skapade denna blogg för att skriva om min lillbrors cancer och inget annat. Den 28/7 år 2005, åkte min då 9 åriga lillebror in till sjukhuset på grund av magsmärtor. Blindtarmsinflammation sa läkarna och dom var fast beslutna att operera. Tills en av läkarna började kritisera och säga att han sätt så många blindtarmsinflammationer i sitt liv och detta var då ingen blindtarmsinflammation...

Skrivet av AgnesJohansson, 2007-12-25
Julen var väll hyffsat bra. David orkade iaf åka ner till mormor och morfar och blev pigg när paketen skulle delas ut ( som han delade ut ). Både han och jag fick många fina julklappar :). När man kollar på han, när han mår bra. Då äre svårt att förstå hur sjuk han egentligen är.

Skrivet av AgnesJohansson, 2008-03-09


För några kvällar sen sa han att han skulle kunna dö för mig, och att jag var den bästa systern i världen. Jag sa till han att det var JAG som skulle dö för han! Då sa han att jag inte hade varit med om tillräckligt, att min själ var för ung. Sen att jag inte skulle vara rädd när jag blev stor för han skulle vaka över mig. Han säger att han vill leva en dag frisk, bara för att få känna hur det är, han har glömt det. Stanna här hos oss gubben <3


Tycker det är så hemskt sorgligt!

Om ni är intresserade av att läsa mer så har ni adressen här; 
http://bloggis.se/agnesjohansson

Nu ska jag käka, bada sen sova. Så får vi se om det blir något inlägg imorrn med om hur det gick på The voice.

Byebye

Nu är det faktist så...

Att världens gulligaste Albin fyller 15 idag, GRATTIS! <3

Onsdag 7 maj

Tjenis Penis. Sitter här och väntar på att min syster det monstret ska komma hem med moppen, måste åka till bea för jag pallar inte gå, och hon e bara ute och kör för skojjs skull, onödiga människa. Visst, det är kanske inte så långt från mig till Bea men jag är jätte hänging och seg så wtf?! Dessutom är det MIN moppe. Gud blir så arg på henne att hon aldrig lyssnar. Plus att hon hade sönder den typ förra sommarn för hon gjorde fel varje gång hon körde, sen har inte pappa haft tid att fixa den på nästan ett år, och nu när den äntligen funkar igen vill inte jag att hon ska ha sönder den nå mer! Ni förstår säkert ^^ Men iallafall, Vi var ju i Ramsjö i helgen och för min del var det lyckat säkert för beas skull med, Men inte för madde. Det va nån som spred ett rykte om att madde strulat med en person däruppe som inte stämmer alls! Det ryktet kom fram till Maddes kille eller aa ex nu för han dumpade henne när han fick reda på det och hon va ledsen hela helgen. Men det löser sig säkert. Men i onsdags iallafall när vi va halvvägs til uppsala eller vad det va så hamna vi i värsta kön, så det tog 2 timmar att komma till uppsala, egentligen tar det 1 timme, vi var framme i Ramsjö vid kvart i elva ungefär. Fick va ute till tolv. Och vi drog up på rummet, klunka i oss ett varsit glas ryskvodka blandat med cola och sen gick vi ut, drog med oss Jens ner till brasan och han gav mig en öl som jag klunkade i mig. Sen var det bara madde och bea som var nyktra utav oss 4, och sen drog dom hem och grilla med beas mormor och morfar. Jag fick inte följa med för då hade vi antagligen blivit busted. Så jag va ute med killarna vi satt och snacka och skit. Sen när madde och bea kom så drog dom nånstans och då ställde jag mig med lis-marie, jag tror jag skämde ut mig lite den kvällen. Men that's life ;)
Sen resten av helgen åkte vi moppe som fan, åkte till ljusdal för bea skulle ta hål i öronen, kollade på massa filmer, käksa god mat och massa sånt. Vi hade iallafall sjukt kul och jag längtar som fan tills vi ska upp igen! Men nu ska jag fixa mig. Skriver senare, eller nån annan dag.

Puss och Kram ses på stan ;D