Rubrik?

Tjoho! Idag var jag Madde och My i stallet, dom red Balderina medans jag körde Zogina, hon var väldigt pigg i början och ville inte lyssna alls! Men sen visade jag vemsom bestämmde och sen var det inge mer med det! Hon är så duktig! Sen någon/några timmar efter att vi kommit hem och jaag och Tyra hade busat och sovit en stund var det bara att gå up, klä på Tyra och åka tillbaka till stallet igen för att hjälpa pappa och Olle med hästarna för dom skulle ut och köra dom. När dom sedan kommer tillbaka igen så fick jag och Madde åka med Olle ett par varv var med rockarden, och jag som redan tyckte Zogina hade snabb trav efter att ha bytt från att köra balderina till att köra Zogina, det gick mycket fortare när honväl satte igång, det sprutade sand åt alla håll och kanter! Och Balderina breddade på bakbenen och drog efter med pappa i vagnen! När dom kört färdigt satt vi och pratade ett tagoch då sa Olle att dom tänkte köra dom på Torsdagarna framöver. Och sen sa han även att han ville ha med mig 1 gång i veckan till solvalla i vinter för att hjälpahonom med Zogina! Ska bli skitskojjs! Längtar redan.

Imorn hade jag Madde och My tänk att spänna för Zogina på rockarden och Balderina på sulkyn och köra ut med dom en sväng. Ska bli skitkul det med. Tyra har också hunnit prov åka något varv bakom Balderina. Hon tyckte det var roligt verkade det som.

Men nu ska jag stänga av datorn och gosa med min sovande lilla bebis här och glo på TV. Natt natt!

Kan ge svar men har ej ord... eller?! ;)

Hej allihopa, hinner med ett litet inlägg innan jag kryper ner brevid min sovande dotter!

Tyra är redan 5 månader och som alla mammor säger... Det går så fort när dom e små! Hon skrattar, jollrar, rycker alla i håret, sitter själv, drömmer mardrömmar ibland stackarn (om man ändå fick reda på vad dom små liven drömmer om!), Busar med lillhunden, och en hel del annat! Det är verkligen kul att se när hon lär sig nya saker. Hon har bråttom med att lära och lär sig väldiiigt fort! Hennes morfar har till exempel lärt henne att om hon nyper i näsan så "tutar" vi. Hon sover inte heller lika mycket på dagarna!

Nått annat som är roligt är att vi blir fodervärdar på Balderina om några dagar, och jag får ta hand om Zogina och träna henne's muskler 7 dagar i veckan, ägaren verkar nöjd med jobbet och man börjar märka resultat nu! Har även hjälpt till att fixa stallet, vi har målat boxarna (inte alla) och satt upp väggar i Zoginas box. Ska dit imorn igen och måla klart det sista. Sen har vi hjälpt till att rulla höbalar på stall loftet! Tycker sånnt är roligt att syssla med! Tyra har varit med till stallet nästan varje gång nuoch det märks att det inte bara är jag som trivs där, hon verkar trivas bra hon med. :)

Nånting som är mindre roligt är allt skitsnack, fått höra en hel del från olika håll. Men jag gör som jag alltid gjort och skiter i det. Jag menar varför ska man bry sig? Låt folk snacka om det nu är så roligt, ser ingen mening i det direkt. Mina val,mina misstag och mitt liv behöver ingen lägga sig i. Jag är vuxen nog att ta egna beslut, jag lär mig av mina misstag och mitt liv är mitt liv och jag vill inte att någon annan lever det åt mig! Så det så!

Nu ska jag lägga mig hos min älskling och sova! Natti natt!

Stora tjejen..

Hej allihopa, hoppas allt är bra med er!

Här är det jätte bra. Tyra växer och blir större, Nu kan hon sätta sig upp själv när hon ligger i vagnen och sitter själv, fast är fortfarande lite vinglig och "framtung"... Hon skrattar även  en hel del nu och det är så gulligt när bebisar skrattar! Just nu sitter Tyra och badar med sin moster.

Haha hinner inte skriva färdigt, syrran ropar att hon inte vill bada längre xD

Ha det så länge!


Älsklingen!<3