Favoriterna

Tänkte skriva upp allamina favorit bloggar som jag läser dagligen,

http://elwh.blogg.se
- Ung mamma till Benjamin
http://stinalee.blogg.se - Nybliven mamma till lilla Mayia
http://mammamelissa.blogg.se - Ängla mamma till Gabrielle och Antonia, som när som helst får en liten bror.

Det är dom bloggarna jag läser varje dag, brukar läsa lite fler bloggar men bara nån gång ibland.


ÄNTLIGEN!

Äntligen har vi nu fått köpa våran underbara häst Balderina Clear!! Kan inte förstå att vi har en EGEN häst!! Tänk att min lilla goa tjej ska få växaupp med en häst! Tänk er vilken LYX hon har :D Haha hon skrattade så glatt när vi sa till henne idag "Tyra, har du fått en häst?" Thihi :) Från och med den 1:a är hon våran!


Lilltjejen ligger ust nu och äter. Hon värkar hel-nöjd! Sen blir det nog sängdags för oss båda. Finns nog inte så mycket mer att skriva. Jag och syskonen red ut med syskonen Lina och Emma igår och hade jätte trevligt, vi har alltid så roligt ihop med dom! Imorn blir nog också en tur ut i skogen tillsammans med dom. Längtar! Sen påsöndag ska vi fika, glöm inte att baka TÅRTA My ;) HAHAHA! Gullunge!

Nej nu ska jag chekca FB snabbt sen mysa/sova med lill fisan :)<3

natti natt

Nu till dagens inlägg

Skulle egentligen städat nu, men satte mig vid msn och favoritbloggarna istället. Tyra springer runt här och blir överlycklig när jag ropar titut till henne. Ja hon går ju inte själv om det var det någon trodde, hon sitter i gåstolen :) Tänk att hon redan är 7 månader! Tiden rusar iväg, känns som om jag inte alltid hinner med allt som händer. Tyra har redan börjat säga "mama", inte för att jag tror att det är medvetet men man vet ju aldrig. Svarar henne varje gång för att hon ska förstå vad det betyder och vem det är hon ropar på. Och igår när vi var i stallet stog jag brevid Zogina med lillan och klappade Zogina, sen sa jag "vill du klappa hästen får du klappa snällt" hon brukar vanligtvis dra alla djur i pälsen/håret om hon kommer åt men igår gjorde hon inte det. Det var säkert för hon såg hur jag gjorde men iallafall (a).

Nej nu ska jag och mitt lilla busfrö gå och städaoch dunka musiik :)


Ha det!

Lista/Test

Snodde det här testet utav http://amandaluu.blogg.se



[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[/] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[x] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[?] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[x] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.


Totalt: 25 ½

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig

God kväll

Hej allihopa. Tänkte svara på en fråga som många av mina vänner och även andra frågat mig så många gånger, och som säkert fler undrar.

Många undrar om inte jag tycker att det är jobbigt att vara mamma, dels för att jag inte kan festa, för att jag är ung, för att jag är ensamstående och sådär. Men jag har hela tiden tänkt såhär: Visst jag är ung, men vem har sagt att unga inte klarar det lika bra som en 25 åring? eller en 40 åring? Förmig spelar inte min ålder någon roll. Tycker det känns bra att vara ung på många vis, det har både för och nackdelar. Tillex vet jag att jag kommer orka leka med henne när hon blir äldre och förstår det på ett annat sätt, och det känns bra för jag tror det behövs väldigt mycket då det skapar en bra mamma-dotter relation. Och tror att det vidare leder till tilit. För det andra är jag GLAD att jag inte kan festa för jag har en dotter för min kropp och hjärna mår bättre utan alkohol och jag är stolt över mig själv att jag kan hålla mig undan! Lät nästan som om jag vore alkolist eller något tidigare men det var jag inte drack rätt sällan. Sen har jag hellre ett barn att vara stolt över att få se växa och utvecklas än att ligga i ett dike och spy! Bara att se/höra henne skratta kan få mig att vara glad en hel dag! Och tycker inte heller att detärnågot problem att vara ensamstående. Har ju tre syskon och två föräldrar som stöttar mig och hälper till. Det ända som är synd är för hans del för han missar verkligen något! Och tycker även synd om Tyra, men man vet ju aldrig vad som händer. Huvudsaken är ju att hon åtminstonde har en manlig... fan kommer inte på vad det heter nu bara för det... Typ som förebild, men det finns ett bättre beskrivande ord. Ni förstår säkert vad jag menar. Men iallafall det spelar ingen rollom det är hennes morfareller pappa eller en killkompis till mig. Bara att det finns nån:) Det tycker iallafall jag.

Men nu är det en liten dam somligger och skriker inne hos sinmoster så ska springa och "rädda" henne. Hon är säkert trött. Natti natt!