21 Januari

Hej alla läsare. Här sitter jag och glor på tv i hopp om att bli trött. Funkar inge vidare. Somnade till vid 10 tiden men fågeln väckte mig, och sen var jag lika pigg igen. Och nu lyckas jag inte somna om så då passar jag på att blogga. För någon/några veckor sen tävlade jag om ett par publik-biljetter till "Singing bee" och igår när jag rensade igenom min mail-inkorg hittade jag ett mail där det stod att jag vunnit tävlingen, så nu har jag mailat tillbaka och sagt  vilken dag och tid jag vill komma och sånnt, så kommer få mina biljetter hemskickade en vecka innan inspelningen. Kul kul. Bestämde mig för att ta med mig storesyster dit. Och vi bestämde oss för att den 11 februari passade oss utmärkt. Hoppas vi får bra platser. Jaja,min dag har väll inte varit speciellt händelserik (ovanligt?). Var hos barnmorskan i fredags och så, och på måndag ska jag på ultraljud då barnmorskan tyckte att min mage inte växt som den ska. Men det behöver inte tyda på att nånting är fel. Det kan vara så att magen sjunkit då bebis har fixerat sig i bäckenet inför födseln. Vi får väll se på måndag hur det går. Men jag märker ingen skillnad i magen, bebis rör sig precis som vanligt och jag tycker de tär jätte kul att leta efter fötterna och peta lite försiktigt under dom, då verkar lill*n bli lite smått irriterad och flyttar på sig och gömmer fötterna nånstans därinne. Haha sötunge!

Nu har jag nästan inge batteri kvar på datorn och orkarinte hämta laddaren så nu sätter jag punkt för idag, natt natt!.

Skönt!

Tjoho!

Idag har varit en väldigt bra dag. Fått en del gjort, vilket känns bra. Bland annat varit hos barnmorske mottagningen i huddinge för att bli sjukskriven, så jag blev sjukskriven från den 8 januari fram tills 4 mars, då bebis är beräknad att komma. Skönt, nu behöver jag ine oroa mig över studiebidraget längre. Barnmorskan jag fick träffa var väldigt trevlig och snäll, Hon sa att hon skulle hjälpamig om det skulle bli problem med studiebidraget. Så nu är det problemet löst! Sen Fixade jag ochmamma tid för samtal med min mentor om hur jag ska göra med skolan när bebis har kommit, Antagligen blir det så att dom skickar hem uppgifter via datorn som jag gör hemma och skickar tillbaka. Hoppas på det så jag slipper gå om 1:an! Det är väll ungefär vad jag gjort idag, förutomdet vanliga (Sovit, handlat, lagat mat, suttit vid datorn och kollat på tv). På fredag ska jag till min barnmorska igen, var ett tag sen jag va där sist nu. Annars händer det väll inget speciellt den här veckan. Förutom offroad på lördag också! Kul kul.

Nej nu hade jag faktist tänkt gå och lägga mig. Natt natt..

6 januari

Hej allihopa, kul att det börjar bli fler som läser. Kan ju avslöja att det fortfarande inte är någon jätte summa läsare men ett par stycken är det iallafall, kul! Just nu sitter jag i sängen och kollar på Brainiac, eller det är reklam förtillfället och då passar det att skriva ett litet kort inlägg om min dag. Gick upp vid 2 tiden, segade ett tag. Såg i post högen att det låg ett paket och väntade på mig på posten, men när vi väl hämtade det var det ett spel min pappa köpt. Det var adresserat till mig bara för att vi glömt skrivit pappas namn och använde min mail när vi kontaktade annonsören. Men iallafall när vi hämtat spelet på posten så åkte vi till pia och kollade våra keno spel vi förlängde sen igår och på ett utav spelen hade vi vunnit 415 kr, ingen jätte summa men iallafall. Och igår vann vi 290. Så jag har bestämmt mig för att spela själv när jag får pengar nästa gång. Bara för skojjs skull, vi får väll se om jag har turen med mig ;) Efter att vi kollat kenot och förnyat det ännu en gång så åkte vi till auto-herba i huddinge och hämtade stödlagret till limon som pajjade igår. Så imorn åker den på lagning! Och efter det åkte vi och handlade. När vi kom hem satte sig pappa och minsta syrran och spelade. För dom som är intresserade heter spelet Jägersro och är ett ca 30-50 år gammalt sällskapsspel. Det verkade faktist rätt kul, så tror jag ska testa det imorn. Tror aldrig jag sett min pappa suttit still så länge för att spela ett sånnt spel. Men det var väll antagligen för att han älskade spelet när han va i min ålder och tyckte väll att det va kul att han lyckats få tag på ett nu igen. Medans pappa och syrran spelade så lagade jag och mamma mat och spelade lite monopol emellanåt, evighetsspel det där! Så tillslut tröttnade vi och plockade ihop. Precis lagom till maten. Sen åt allihopa och efter det satt jag och umgicks med pappa och lillesyrran medans dom spelade. Hade även gojjan på axeln då han varit jätte tjurig för att han inte fick va ute först. Men men. Blev ett rätt dåligt inlägg men det får vara nu. Orkar inte ändra något och är väldigt trött, så nu blir det lite mer Brainiac för mig och försöka sova ;)

Natti natt.

5 Januari 2009

Tjenare gott folk, tänk att det redan gått 5 dagar på nya året! Fan vad tiden flyger iväg! Undrar hur fort jag kommer tycka det går sen när lill*n väl kommit. Då är man ju sysselsatt i princip hela tiden och då kommer man väl tycka tiden går ännu fortare. Haha men på ett sätt är det rätt skönt att tiden går rätt fort nu på slutet då man börjar längta mer och mer, och humöret vandrar mellan pigg och sjukt trött. Visa dagar orkar jag inte gå upp ur sängen först än det är dags att åka och handla, sen lagar jag mat åt familjen och äter för att sen gå och lägga mig och vila igen. Dom dagarna känns så sjukt tråkiga, och när dom dagarna väl är över och man är pigg igen så vill man hitta på ngt ovanligt kul men kommer inte på ngt och efter ett tag lägger man sig framför tvn iallafall, eller går ut och träffar en polare en liten stund för att sen gå hem igen och fundera på vad man ska hitta på härnäst. Fast är inte alls lika mycket för att umgås med kompisarna längre. Jag har nog blivit lite tråkigare av mig på senaste tiden, men när man är gravid blir man väldigt trött och glider ofta ifrån en hel del personer man umgicks med, dessutom brukar man ju mogna till en del vilket jag kan tycka det känns som om jag gjort ibland. Brukar till exempel vara mycket oroligare för att det ska hända ngn i familjen nånting. Och om ni frågar min storesyster så tycker hon nog att jag blivit lite mer som en mamma mot henne då jag skäller ut henne, och ringer henne jätte ofta när hon är på fest för att se att allt är bra, vet jag att hon inte ska sova borta men komma hem sent kan inte jag sova för än hon kommit hem. Brukar inte kunna sova först än jag vet att alla i huset sover och allt är lungt. Städar utan att mamma eller pappa säger till när jag ser att det kan behövas. Skäller ut mina småsyskon när dom bråkaroch försöker lösa det på ett rättvist sätt så att båda blir nöjda och sams igen. Dessutom har jag inte samma "barnsliga" humor som jag hade förut och tänker efter mer innan jag gör saker. Visst att jag kan bli lite barnsligare när jag e trött och garva åt en hel del omogna saker. Men inte på samma sätt som förut.  Jaja nog om det, börjar kännaslite enformigt. Satt nyss och spela monopol med min mamma, men min minsta syster kom ner och kunde inte sova och ville att mamma skulle följa med henne upp och titta på tv. Så mamma och jag bestämde oss för att fortsätta imorgon istället, då vi också började bli lite trötta och flamsiga. Imorgon ska vi också rensa igenom alla flytt kartonger på övervåningen och fixa till lite där. Får se hur många kartonger jag orkar med innan jag blir trött igen ;).

Nej nu börjar jag bli riktigt trött och fall jag ens ska orka hjälpa till överhuvud taget imorgon är det nog bäst att jag gåroch lägger mig nu.

Natti Natti.


Föressten! Bara 58 dagar kvar nu. Inte långt alls! Tycker fortfarande det finns en hel del kvar att förbereda innan bebis kommer, men det ordnar sig nog. :)

Happy

Idag har varit en väldig bra dag. Fick sova ut ordentligt, lyckades somna lagom tidigt inatt så vaknade pigg och glad. Sen var det en person som jag inte tänker nämna vid namn men antagligen kan lista ut vem den är själv, som visade att den mognat en hel del. Tror den personen haft det jobbigt rätt länge nu och tänkt efter en hel del, och jag hoppas allt blir lättare för oss båda med tiden. Hmm, har inte direkt nånting intressant att berätta om idag, vet inte heller vad jag ska skriva om så det får räcka med det lilla jag skrivit så uppdaterar jag troligtvis imorn eller nånting.

Ha det bra så länge :)

BUSTED!

Haha tyckte kommentaren jag fick i förra inlägget va så gullig att jag va tvungen att kolla upp vem som skrivit den. Och vet ni vad? Jag lyckades! Fick reda på att datorn som personen/personerna skrivit ifrån fanns i huddinge, via ip adressen som självklart loggades.

Var lite försiktigare med vad du skriver nästa gång, speciellt om du inte vågar stå för det.

Orkar inte uppdatera med vad jag gjort och det då jag har ont i ryggen och inte orkar sitta still så länge då det gör ondare, så det får bli någon annan gång, nu ska jag gå och hämta gojjan så han får komma ut lite.

Bye.