Städa, städa städa...

Har precis städat klart rummet, innan det städade jag på övervåningen och bäddade rent och skit. tror jag bytte säkert 8-10 örngott! jobbigt. Sitter nu och väntar på att Leffe ska komma hit och fixa med elen i gammla huset så vi kan riva det. I och med att mamma och pappa inte är hemma, blir det självklart jag som tar det... Men för min del gör det inte något, han är trevlig och känner han sen ett par år tillbaka även hans son Dennis rätt väl. umgicks med honom väldigt mkt i sommras, sist jag träffade "Lill-Fraggel" som han kallas var på offroadträffen runt den 20 augusti, så det va ett tag sen. Men men, just nu sitter jag bara här och tänker och dunkar musik. Har ingen ork att göra ngt, samtidigt som jag inte vill sitta hemma i och med att jag antagligen bara kommer tänka på massa saker som hänt idag och bli deppig. Var så lustigt när jag kom hem idag, pappa va ute och pysslade i garaget, och som vanligt sger han hej och frågar hur allt är när jag kommer, Jag svarade "Jag mår väll bra", vilket jag inte gör efter den här dagen av många anledningar.. och som pappa fattade direkt, haha. Men skyllde på att jag va trött.

Vet inte vad jag ska skriva mer, är helt tom just nu ^^

Äh vi hörs. Ha det!


Vad gör man när man inte orkar längre?
Är det då man ger upp?...

Skola.

Sitter just nu i skolan på sahällskunskaps lektion. Kom 1 timme försent, pga att jag inte somnade först än 5 imorse och skulle upp 2 timmar senare, jo men tjena lycka till att få upp mig! xD Men kom upp tillslut och missade inget jätte viktigt, missade en mattelektion, det får jga ta igen senare, huvudsaken är att jag kom till skolan överhuvudtaget.

Efter den här lektionen är det lunch, är hungrig så jag hoppas det blir nånting gott! vilket det inte brukar va men ibland går det att äta ändå. Men nu ska jag koncentrera mig på lektionen och skriva ner det som står på tavlan.

Vi hörs..

fuck..

Fortfarande inte lyckats somna, hur fan ska jag orka allt imorn? Just nu vill jag bara skita i allt. Känner verkligen att jag inte orkar, men vet att jag måste...




Du vet att jag tycker om dig så sjukt mycket, vill inte att det ska vara såhär!



Jag saknar dig, det vet du!<3

Kan inte sova..

Usch, sitter här i min säng och kan inte sova. Börjar 9 imorn, yey jag som är så morgontrött hur fan ska jag orka upp? Kan dessutom inte skita i skolan då jag vart borta mkt pga av olika anledningar. Jahaja, Idag var jag ledig, sjukt skönt. Sov till kanske 3, då småsyskonen kom hem. Gick upp och började städa, fick reda på att pappa jobbar natt och mamma till klockan 9 och det betyder att jag som vanligt nr det är så måste gå och handla, laga mat, städa, ta hand om syskonen och se till att dom inte bråkar och stökar till, och se till att alla djur har mat och sånnt. Kul, kollar vad som behöver handlas och ska precis gå iväg, och självklart glömmde pappa lämna pengar. så då var det bara ringa till honom och kolla fall han hade pengar, vilket han hade, så vid 7 tiden drog jag med mig mina 2 småsykon för att hämta pengar på pappas jobb och sedan handla. När vi kommer hem hjälper minsta syrran mig att plocka in alla varor och jag ställer mig och lagar mat. Ringer storesyrran och frågar vart hon är, trodde hon va på väg hem från skolan eller nånting, men nej det var hon inte utan hon var med chippen och tias, vilket gjorde mig jävligt förbannad, där står jag och lagar mat och plockar in i diskmaskinen, har släpat hem massa tunga matkassar (jag som inte ens får bära tungt längre) medans den jäveln är ute och roar sig med kompisar och dessutom är uppkäftig och skämmer ut mig, KUL! Så jag skällde ut henne och sa att hon skulle vara hemma innom en timme och städat innan mamma kom hem, vilket hon gick med på tillslut. Trodde jag ja! En timme senare kommer hon hem, precis tills maten var klar. Sätter sig och käkar, plockar knappt av efter sig och går sedan upp och lägger sig framför tv:n och sover, gjorde dessutom mig så jävla förbannad och ledsen att jag totalt tappade matlusten, så jag fick ställa mig och städa, tycker inte mamma ska behöva komma hem och städa när hon jobbat från 07:00 till 21:00. Fyfan, fattar inte hur hon kan vara så sjukt elak, det förstörde en hel del utav mitt humör. Och just nu är mitt humör inte så värst bra pga av en annan sak, även anledningen till att jag inte kan sova.

Finns väll inte så mkt mer att berätta just nu så skriver väll antagligen nån annan dag när jag känner att jag behöver skriva av mig eller ngt, byebye


I will not make the same mistakes that you did, i will not let myself cause my heart so much misery. I will not break the way you did, you fell so hard. I've learned the hard way, to never let it get that far...

Tjoho

Här sitter jag sjuk och har tråkigt. Helt ensam hemma, skit tråkigt! Pappa och småsyskonen åkte till våran stuga i Ramundbergen i morse vid halv 7. Storesyrran är i plugget och morsan jobbar. Funtar på att sätta mig och plugga vilket lär behövas, måste få klart engelskan så jag kan redovisa den och plugga en hel del matte. Sen har jag ju fortfarande inte tagit epakortet så måste plugga till det med så jag kan ut och köra lite =) Skulle även vara väldigt skönt att slippa gå i vinter. Usch längtar inte tills snön kommer, eller lite roligt skulle det väll va men vill fan hellre ha sommar. så mysigt på kvällarna och finns så mkt mer att göra på sommarn tycker jag!

Men men, har väll inte så mkt mer att skriva om. Har inte hänt något speciellt direkt.. Nu ska jag spela xD

Byebye



Saknar dig sötnos!<3