Godnatt

Hej på er, ligger i sängen med min älskade tös! Hon sover och jag lyssnar på musik. Fastnade för en låt Carro lagt upp på sin blogg. Ken Ring - Ber en bön. Påminner mycket om min moster som dog i cancer för ett par år sen bara någon dag innan julafton. Jag har varit med om många dödsfall i släkten, det jag tänker på oftast är min moster då... Varje gång jag hör ordet cancer tänker jag på henne. Känns som om jag stod henne närmst av alla mostrarna/morbröderna. Är glad att jag får dela hennes mellannamn. Min mamma hade tio syskon, hon har bara sex syskon i livet. En utav dom, Lennart dog i cancer tror jag det var. Mikael i en bilolycka. Nettan i cancer och Bengt tog livet av sig. Min morfar låg på sjukhus med cancer när jag föddes och dog inte långt efter. Så har inte något minne alls av honom vilket jag är väldigt ledsen för. Bengt vet jag inte om jag ens han träffa men jag har inget minne av honom heller. Nettan minns jag mycket väl. Speciellt hennes sista dagar. Hon var hemma någon dag sen åkte hon in på sjukhus igen. Jag ville åka och hälsa på henne men mamma och pappa ville inte att jag skulle se henne i det skicket. Hon var alldeles kritvit i ansiktet. Minns hur någon ringer och berättar att hon tagit sina sista andetag. Vi satt där hemma hos henne och hennes kille, jag och min familj och rätt många från mammas släkt satt där. Några dagar senare var det dags att åka hem, men jag ville inte, ville inte ens gå på julavslutningen, tror jag var sex år då. Mamma och pappa fick ringa och berätta för lärarna vad som hänt och ta ledigt några dagar till mig. Meningen var att vi skulle firat hennes sista jul tillsammans. Min fina ängel, Saknar dig! Micke minns jag också väldigt bra. Kommer ihåg att jag och mamma satt i vardagsrummet, Mamma fick ett samtal, jag ser hur mammas ögon fylls av tårar hör hur förtvivlad och ledsen hon är, förstår att nått allvarligt har hänt. Jag kramade mamma så fort hon lagt på och när hon väl lugnat ner sig berättar hon vad som hänt, kommer ihåg hur jag mamma och mina 3 syskon sitter och kramar varandra och gråter. Det ända jag minns från Lelle är från tiden då han levde. Hur han alltid retade mig och mina syskon och kallade oss nakenfisar. Vi tyckte alltid det var lika roligt.

Men men, Kanske ska berätta vad vi gjort idag istället och inte "historien om mitt liv". Så mycket har vi väll egentligen inte gjort varit i stallet hela dagen, först var lillesyster på ridlektion från klockan tolv till halv ett,sen väntade vi på att alla lektioner skulle ta slut så vi kunde sno volten en stund.Red Zogina idag för första gången på tre eller fyra veckor tror jag. Gick väldigt bra, Olle lurade på mig monte tyglar. Men tycker dom e bättre än vanliga tyglar, speciellt när man travar. Mindre bra är väll när hästen drar fram huvudet- Höll påflyga av ett visst antal gånger... (a) När jag var klar tog My balderina och hon är så mysig och go! Haha imorn lurar väll olle på mig monte stigbyglarna eller sadeln, Han försökte lite diskret idag ;) haha men det gick inte! Hehe, dröjer nog ett tag till innan jag vågar mig på det.. Ska förhoppnings vis försöka galoppera med henne imorgon om jag känner mig tillräckligt säker, om det inte var imorn olle ville att jag skulle köra så han kunde klocka henne ordentligt? Vi får se, ska försöka uppdatera imorgon om hur det blev tillslut. Men nu ska jag sova så jag säger godnatt!

Godmorgon

Nu sitter Tyra här i köket i gåstolen och snackar med sin morfar och skrattar som bara den,  det gör hon alltid när hon ser morfar :) Sitter och tuggar på en nalle gör hon också! Sötnosen!

Funderar på att ta med mig lilltjejen till huddinge C lite senare för att möta mamma som slutar vid runt 2, och sen springa in och köpa lite nya kläder och nån liten leksak till Tyra i 6 månaders present tills imorgon. Kan inte förstå vart fasiken tiden tar vägen? Hur kan klockan ticka så jäkla fort? Tycker den här sommarn har flygit förbi, aldrig varit med om en sommar som gått så fort...

Och jag har aldrig varit med om att det tar så här lång tid att skriva ett inlägg xD Undertiden jag har skrivit nu har jag hunnit; Byta blöja på Tyra, snackat massor med pappa, busat med Tyra, hämtat henne ur gåstolen och massa annat, har hela tiden blivit avbruten med skrivningen, nu sitter dessutom lilltjejen och håller i mina händer och rätt somdetärslår hon till på tangentbordet så jag får radera och börja om, men men...

Tror inte Tyra tycker jag är speciellt rolig just nu såska gå och busa med henne en stund sen ska hon få sova, hon serlite trött ut! Min lilla älskling!<3

Ha det bra

Toho!

Ligger i syrrans säng och lyssnar på Bet on it - Zac Efron. Medans Tyra sitter i gåstolen i köket med småsyskonen och busar!

Sprang ut i köket istället, sitter nu och tittar på världens sötaste bebis! Hon e lite halvsur just nu ^^

Igår var Tyra, jag och Madelene i stallet och pysslade med Zogina. Travade henne nästan en hel timme, och hon var knappt trött, eller svettig. Sen körde Olle hem oss för det vart rätt mörkt fort, och han tyckte inte vi skulle gå hem sälva då. Han är så snäll och omtänksam! :)  Ska till stallet idag igen, vi funderar på att åka rätt mycket tidigare än vi brukar. Igår blev rätt sent för vi var på 6 års kalas och efter det stod vi och snackade med Beas amerikanska granne Linda :) Alltid lika trevligt!

Små syskonen började skolan idag pockså, och stora syster sitt sista år imorgon! Jag är glad att jag slipper ett tag till, men jag ska självklart börja igen, Men det blir nog inte först än om ett år. Vet inteom jag börjar samma skola eller om jag byter. Litar inte så värst mycket på lärarna efter i höstas. Men men nu ska jag nog käka nånting, eller försöka iallafall, är hungrig men brukar aldrig käka på morgonen för det går typ inte, blir illamående.

Kanske uppdaterar senare vi får se.

Bilderna :)



Otroligt sötbild på dotter och lillhunden Bosse (ser ni att dom gör samma miner ;D )




Sötfia! Hon slet loss bladen från blomman och la dom där själv, jag tyckte det var väldigt komiskt och garvade som fan!





Hennes skratt är det finaste jag vet, så otroligt gulligt!


Två tokstollar! Stora hunden heter Boss och lilla hunden hette Bosse redan när vi köpte honom och vi tyckte det var taskigt mot honomatt byta namn när han vant sig vid sitt.


Jag och min älskling!! <33



Har hur många bilder somhelst, men dom här får räcka för idag:)

Vill ni se fler bilder så säg till, berätta också om ni då vill att det ska vara bilder på Tyra eller hundarna eller vad detnukan tänkas vara :)  godnatt!

Hej!

Ligger nu i sängen och pratar med mamma, och Tyran-myran ligger i sin säng och sover. Hundarna ligger här också, den lilla håller på och kaxar upp sig mot den stora. Så gulligt! Idag var vi i stallet som alla andra dagar! Tänkte lägga upp lite bilder strax, så länge batteriet hunnit ladda klart =) men det får bli ett eget inlägg. Sen ska jag sova!

Natti natt