Sånt gör mig illamående och ledsen...

Hej allihopa. Har inte riktigt tid för bloggen nu för tiden. Först har jag ju min lilla tjej att busa med hela dagarna, och sen på söndagar har jag börjat köra häst med sulky. Sen från och med torsdags så tar jag och mina 2 syskon hand om världens finaste häst;  Ballderina clear alla dagar utom måndagar och onsdagar. Så har varit i stallet nu och ridit och kört varje dag från i torsdags med syskonen. Medans vi har varit i stallet har Tyra varit hemma med mormor och busat då mormor varit ledig nu. Men dom dagarna mormor jobbar så får jag ta med henne till stallet, Finns ju alltid nån somkan ta henne medans jag rider :) Idag när jag ena stystern och pappa hade kört ballerina och var påväg hem berättade pappa en sak som gjorde mig så förbannad! Tänker inte gå in så mkt på vad som hännt men kan ju förklara lite kort så ni förstår varför jag är så arg och ledsen... Vi vet inte vem det var som gjorde det men har våra misstänkta. Det är någon som varit i sommarhagen igår/natten till idag nån gång och skadat en unghäst riktigt illa. Hur vill jag inte gå in på, kan hända att jag berättar det senare men inte idag då det inte är nödvändigt att skriva i bloggen. Personligen tror jag det beror på svartsjuka som har med just den hästen att göra, och det som gör mig mest arg är att det är en sak att vara svartsjuk över nånting men att skada något, speciellt ngt försvarslöst som ett djur eller ett barn är fruktansvärt. Sånna människor måste ju ha nån psykisk skada! Jag HATAR djurplågeri och har alltid gjort, jag kan bara inte förstå hur man kan skada något som inte kan försvara sig! Det finns inte ens ord för vad jag skulle vilja göra med sånna människor. Den här ärlden har blivit så fruktansvärt SJUK! Ibland önskar man att det var som förr i tiden... Då det inte förekom lika mycket djurplågeri som det gör nu.

Nej har inte lust att  prata mer om det, tänker bara på den stackars hästen hela tiden. Har så svårt att få det ur huvudet för det känns så overkligt. Jag trodde inte man kunde sjunka så lågt och vara så grym mot ett så fint djur.. Jag vet att en dag så kommer det fram vilken jävla idiot det är som gjort det här och den dagen blir det synd för den personen kan jag lova! Fyfan för sånna vidriga människor!

Nej nog om det, just nu sitter Tyra i badet med sin mormor och dom verkar ha himmla roligt därinne så ska gå in och kolla vad dom pysslar med:) Sen när Tyra badat klart blir det att till att hoopa i säng :)

Godnatt!

Lista

9, saker du ser fram emot:
- Hösten. (kanske ska ta en häst på foder)
- Alla Tyras framsteg. (Samtidigt som jag vill att hon alltid ska vara liten)
- Ta någonform av körkort.
- Fira mormors 80-årsdag.
- Få hem lillesyrrans hundvalp.
- Höra Tyras första ord.
- Flytta med Tyra från tullinge, med eller utan familjen. '
- Syskonens sommarlov!
- Min födelsedag. '

8, saker du har på dig dagligen:
- BH.
- Trosor.
- Strumpor.
- Byxor.
- Linne eller T-shirt.
- Tjocktröja.
- Bärsele.
 - Jacka.
 
7, saker som irriterar dig:
- När folk retas för mycket.
- Falska människor.
- Bråk.
- När saker går sönder.
- När saker försvinner.
- Folk som mår bra av att skada andra.
- Djurplågeri!

6, saker du rör varje dag:
- Tyra!:D
- Bilen.
- Datorn.
- Vagnen.
- Familjen.
- Tyras saker.

5, saker du säger ofta:
- Vem e mammas busunge?
- Godmorgon.
- Jaaaa/Nej.
- Tjockis.
- Okej.

4, personer du vill spendera mer tid med:
- Bea.
- Släkten.
- Syskonen.
- Tyra.

3, saker du gör dagligen:
- Matar Tyra.
- Äter.
- Pratar.

2, band du sett live:
- Flo rida.
- Jason mraz och hans band.

1, person du vill tillbringa resten av ditt liv med:
- Tyra såklart!

Busfrö!

Hej allihopa, ett tag sen jag uppdaterade nu igen, lyckas alltid bli så. Men jag har så mycket annat att pyssla med om dagarna/kvällarna. Och vill ju som sagt spendera så mycket tid med min dotter Tyra som möjligt. Men iallafall så ska Tyra och jag åka till BVC imorgon första gången på riktigt länge, hon ska få sin 3-månaders vaccination men innan hon får den ska vi till familjerätten och göra DNA test båda två då hennes far ville ha DNA så att han är säker på att det är han som är Tyras pappa vilket jag redan är 100% säker på. Sen när vi gjort det ska jag Tyra's mormor och moster och självklart Tyra gå och handla lite. Blir antagligen frukost eller något och lite smått och gott till Tyra. Och om 14 dagar får min lillesyster hem sin hundvap vilket jag inte ens nämt i bloggen ännu tror jag? Det är iallafall en liten hund den här gången (vi har ju en rottweiler sen tidigare på 4 år). Hunden är av raserna Naked chrest och Yorkshireterrier :) Tycker det är jätte bra att Tyra får växa upp med djur i sin omgivning så hon lär sig hur man behandlar djur. 

Min lilla tjej har iallafall blivit jätte duktig på att lyfta nacken och känna igen röster, hon följer även saker med blicken ordentligt nu. Och så fort hon blir glad sprattlar hon som en fisk på land. Föressten på tal om fiskar, visade henne akvariumet för första gången idag och det tyckte hon va jätteroligt, hon skrattar sprattlar och allt, det är precis som att hon tror hon är under vattnet själv xD Jätte gulligt verkligen!

Men nu måste jag nog ta med mig Tyra och sova, för båda två är trötta nu och vi ska upp tidigt imorgon. Natti Natt